PRODUCTS banget

KAREP

Statement

Xing Lun Bearings Group Limited diwiwiti ing taun 1996, arupi 4 pabrik lan 1 perusahaan perdagangan manca ing China. We wis majeng garis produksi, peralatan testing akurat, kapasitas technical kuat lan tim klasik ing sub-pabrik kita. XLB wis wis liwati certificate sistem kualitas ISO9001: 2000, TS-16949: 2009. Kita tundhuk karo requirement sistem strictly, tetep Ngapikake kualitas produk lan layanan kita. Nggawe account misuwur "XLB" ing domestik lan jaban rangkah iman kita insisting.

anyar

NEWS

  • XLB wis milih siji saka ndhuwur 15 account misuwur Cina ing arah roller tapered ing Agustus, 2019.

     XLB wis milih siji saka ndhuwur 15 account misuwur Cina ing arah roller tapered ing Agustus, 2019. 

  • 2018 Pameran Bearing Shanghai

    2018 Shanghai Bearing Exhibition  

  • Pameran 2017 Bangkok

    2017 Bangkok Exhibition  

  • 2016 Pameran Bearing Shanghai

    2016 Shanghai Bearing Exhibition  

  • Pameran 2015 Paris

    Pameran 2015 Paris

Tampilan Online Chat!
Tampilan Online Chat!