Одлично производи

МИСИЈА

ИЗЈАВА

Ксинг Лун Лежишта Group Limited е основана во 1996 година, составен од 4 фабрики и 1 странски трговски друштва во Кина. Имаме напредни производствени линии, точни тестирање на опрема, моќен технички капацитет и класичен тим во нашата под-фабрики. XLB веќе помина сертификат за систем за квалитет на ISO9001: 2000, TS-16949: 2009. Ние во согласност со барањето систем строго, да се подобри квалитетот на производот и нашите услуги. Креирање на познатиот бренд "XLB" во домашни и во странство е нашата инсистирајќи вера.

последните

ВЕСТИ

 • XLB беа избрани еден од првите 15 кинески познатиот бренд на конусни валчести лежишта во август, 2019 година.

   XLB беа избрани еден од првите 15 кинески познатиот бренд на конусни валчести лежишта во август, 2019 година. 

 • 2018 Шангај Имајќи Изложба

  2018 Shanghai Bearing Exhibition  

 • Бангкок 2017 Изложба

  2017 Bangkok Exhibition  

 • 2016 Шангај Имајќи Изложба

  2016 Shanghai Bearing Exhibition  

 • 2015 Париз Изложба

  2015 Париз Изложба