produkte të shkëlqyera

MISIONI

DEKLARATA

Xing Lun kushineta Group Limited u krijua në vitin 1996, e përbërë nga 4 fabrikave dhe 1 kompanive të tregtisë së jashtme në Kinë. Ne kemi përparuar linjat e prodhimit, pajisje të sakta testimi, kapacitet të fuqishëm teknik dhe ekipit klasik në nën-fabrikat tona. XLB tashmë kanë kaluar certifikatën e sistemit të cilësisë ISO9001: 2000, TS-16949: 2009. Ne përputhje me kërkesat e sistemit në mënyrë rigoroze, të mbajtur përmirësimin e produkteve të cilësisë dhe shërbimit tonë. Krijimi i një markë e famshme "XLB" në familje dhe jashtë saj është besimi ynë këmbëngulur.

i fundit

LAJME

 • XLB janë përzgjedhur një nga Top 15 markë e famshme kineze në kushineta tapered rul në gusht, 2019.

   XLB janë përzgjedhur një nga Top 15 markë e famshme kineze në kushineta tapered rul në gusht, 2019. 

 • 2018 Shanghai Exhibition Duke

  2018 Shanghai Bearing Exhibition  

 • 2017 Bangkok Ekspozita

  2017 Bangkok Exhibition  

 • 2016 Shanghai Ekspozita Duke

  2016 Shanghai Bearing Exhibition  

 • 2015 Paris Ekspozita

  2015 Paris Ekspozita