produk unggulan

misi

parnyataan

Xing Lun arah Grup Limited ieu nyetél dina 1996, diwangun ku 4 pabrik jeung 1 pausahaan dagang asing di Cina. Kami geus maju garis produksi, alat-alat nguji akurat, kapasitas teknis kuat sarta tim Palasik dina sub-pabrik urang. XLB geus geus lulus akte Sistim kualitas ISO9001: 2000, TS-16949: 2009. Urang matuh sarat Sistim mastikeun, tetep ngaronjatkeun kualitas produk jeung layanan urang. Nyieun hiji merk kasohor "XLB" dina domestik jeung luar negeri nyaeta iman urang maksa.

panganyarna

wartos

  • XLB geus dipilih salah sahiji luhureun 15 brand kawentar Cina on arah roller tapered dina bulan Agustus, 2019.

     XLB geus dipilih salah sahiji luhureun 15 brand kawentar Cina on arah roller tapered dina bulan Agustus, 2019. 

  • 2018 Pameran bearing Shanghai

    2018 Shanghai Bearing Exhibition  

  • Pameran 2017 Bangkok

    2017 Bangkok Exhibition  

  • 2016 Pameran bearing Shanghai

    2016 Shanghai Bearing Exhibition  

  • Pameran 2015 Paris

    Pameran 2015 Paris

WhatsApp Online Chat!
WhatsApp Online Chat!